29 juni 2021
18:30

Reymersholms IK

Referat: Västerhaninge IF - Reymersholms IK

Skönt att vi studsade tillbaka efter 0-5 förlusten mot Segeltorp. Vi mötte ett Reymers som som gått rätt bra i serien. Reymers la sig lågt redan från start, det fick till följd att Västerhaninge fick kontrollera händelserna på planen. 1-0 kom i den 30:e minuten då Jonte får fram bollen till Amin som får in bollen via den mycket duktige Reymers målvakten. Tio minuter senare, en boll i djupet som Jonte går på målvakten kommer lite sent och domaren dömer straff. Kevin stegar fram och gör sitt första för året.

Andra halvlek, nu försökte Reymers flytta upp positionerna men Västerhaninge kontrollerade händelserna med ett stort bollinnehav och mängder med chanser bland annat tre avslut totalt i virket.
Reymers var farliga på sina hörnor och det var också en hörna där Reymers reducerade till 2-1 . Lite onödigt då Västerhaninge hade full kontroll på matchen. Om sanningen ska fram borde Västerhaninge gjort ett par tre mål till på alla klara chanser som man skapade i andra. Summasumarum en väl genomförd match av vårt blåvita lag.